Tuesday 9 September 2014

Kem ly dứa chocolat thuần chay / Vegan Pineapple Chocolat ice cream

Chuẩn bị:
1/4 quả dứa
2 ô chocolat thanh
1/2 quả chuối
1 thìa canh siro cây (nếu thích ngọt hơn)
Thực hiện:
Thái lát chuối, dứa cho vào ngăn đá tủ lạnh 1 đêm (nhớ tách các lát để dứa chuối khỏi dính vào nhau).
Sô-cô-la đập vụn, cho vào ngăn đá 1 tiếng trước khi làm.
Cho chuối, dứa, siro (nếu thích ngọt) vào máy xay nhuyễn.
Cho sô-cô-la đập vụn vào xay thêm vài vòng cho đều rồi lấy thìa tròn xúc ra ly.
Trang trí thêm siro, trái cây khô, quế thanh, ... tùy thích

~~~~
Ingrédients:
1/4 pineapple
Somes pieces of black chocolate
1/2 banana
1 tablespoon tree syrup (more if you like sweet) 

Preparation: 
Sliced ​​banana, pineapple in the freezer for 1 night (remember to separate the pineapple, banana slices from sticking together). 
Chocolate crushed, into the freezer for 1 hour before preparation. 
Put banana, pineapple, maple syrup (if fresh) into a blender until become puree. 
For chocolate scraped into the blender for a few rounds just until mix well.
Decorate with syrup, dried fruit, biscuits,... if you like.

No comments:

Post a Comment